forum > Основной форум
Moneybookers and Украина
Olegator:
--- Цитата: vm от Июля 26, 2013, 02:42:30 pm ---укрсиб.
пакет "All inclusive".
--- Конец цитаты ---
спасибо, изучим
denis:
Пользуюсь с 2008 укрсоцбанком, который теперь UniCredit bank. Без проблем. карточка бесплатная только код безопасности. УКРАИНА.
sergeyussr:
--- Цитата: Olegator от Июля 26, 2013, 02:08:49 pm ---. а в Аваль кто-нибудь выводит?
--- Конец цитаты ---
Я после причуд Привата с Букерсом там закрылся и переехал в Аваль.Пока проблем не было.Медленно,но верно.
Triffen:
Кто-нибудь слышал о постановлении НБУ 16.09.2013 № 365? Весь смысл передан в первом предложении.
--- Цитировать ---Надходження валюти на рахунки фізосіб
Надходження коштів в іноземній валюті в межах України на поточний рахунок в іноземній валюті фізичної особи (резидента або нерезидента) здійснюється виключно шляхом переказу коштів в іноземній валюті з іншого власного рахунку або шляхом унесення готівки власником рахунку. Зазначена вимога не поширюється на операції:
- із зарахування процентів, нарахованих за залишком коштів на власному поточному або вкладному (депозитному) рахунках;
- з казначейськими зобов'язаннями України та облігаціями внутрішньої державної позики;
- з купівлі-продажу, обміну (конвертації) іноземної валюти у випадках, установлених законодавством України, в тому числі нормативно-правовими актами Національного банку України;
- з валютою, одержаною в порядку спадкування;
- за договорами дарування;
- з повернення коштів (помилково перерахованих або надмірно сплачених).
Внесення готівкової іноземної валюти на поточний рахунок фізичної особи - нерезидента здійснюється на підставі документів, що підтверджують джерела її походження.
Зарахування інших надходжень в іноземній валюті в межах України, передбачених законодавством України, на поточний рахунок в іноземній валюті фізичної особи (резидента або нерезидента) не дозволяється.
--- Конец цитаты ---
Я, конечно, юридический язык не понимаю, но выглядит как запрет стокерам получать свои доходы.
DedMorozz:
Ну, насколько я понял, ограничение касается только случаев "Надходження коштів в іноземній валюті в межах України". Т.е. по идее ограничение не распространяется на переводы из-за пределов Украины.
Поправьте, если я не прав.
Навигация
Перейти к полной версии